Veidekke Bygg

veidekke-logo-2

Jeg var så heldig å ha Marit Helen som mentor da jeg fikk min første lederstilling. Det å skulle bli leder for tidligere kollegaer var på mange måter utfordrende, men takket være Marit Helen fikk jeg den støtten og hjelpen jeg trengte til å håndtere overgangen på en god måte.

Støtten Marit Helen gav meg i overgangen gjorde at jeg klarte å navigere min nye rolle med selvtillit og styrke. Vi jobbet aktivt med min bevisstgjøring rundt den nye rollen samt å finne passende verktøy for å håndtere nye utfordringer. Jeg vokste i rollen og utviklet meg personlig.

Jeg har også fått jobbe med Marit Helen i rekrutteringsprosesser. Hun tok hånd om rekruttering av flere nye ansatte i forskjellige roller. Hun har en helt egen evne til å sette seg inn i hva vi som kunde ønsket av nye medarbeidere. Dette kombinert med hennes evne til å raskt forstå en persons potensiale gjorde at vi fikk gjort de riktige prioriteringene i prosessen.

Hun jobbet aktivt for at både arbeidsgiver og kandidater skulle føle seg godt ivaretatt. Hun bidro til at vi som bedrift ble mere bevisst våre sterke sider og hva vi ønsket av våre medarbeidere. Veidekkes omdømme ble dessuten godt ivaretatt i prosessen da oppfølging av kandidater ble gjennomført på en grundig, effektiv og profesjonell måte.

Marit Helen er pålitelig, grundig, analytisk, presis, tydelig, effektiv og målrettet. Men den viktigste egenskapen hun har er at hun går ‘all inn’, noe som resulterer i at tjenestene hun leverer er av ypperste kvalitet og at vi som kunde aldri trenger å bekymre oss for gjennomføring av prosessene hun er med på.

Kaja Hasvoll Bakke

Avdelingsleder, Veidekke Bygg

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du er interessert i et samarbeid for økt lønnsomhet, større robusthet, eller konkrete endringsprosesser i din organisasjon.

Sammen finner vi riktig løsning, og tilpasser tidsbruk, innhold og omfang etter deres situasjon og behov.

Andre referanser

Nordisk-Grunnteknikk logo

Nordisk Grunnteknikk

«Marit-Helen har vært en nøkkelperson i vår omstillingsprosess, og hennes direkthet og styrke har vært uvurderlig for både selskapet og min egen utvikling som leder.» Marit-Helen trådte…

Les mer

Nordisk Fjellsikring

“Effekten av Marit-Helens lederstøtte har endret min tilnærming som leder. Å gi ansvar til alle i staben og stole på at jobben blir gjort, har vært nøkkelen…

Les mer

Neptune Properties

“Den mest verdifulle effekten av Marit-Helens lederstøtte i organisasjonens utvikling og endring ligger i hennes evne til å være tydelig og ærlig, samtidig som hun utstråler varme…

Les mer