Om Kåring

Kåring Ledelse får frem det beste i organisasjonen din

Hos Kåring Ledelse er vi bevisste på betydningen av trivsel, motivasjon og effektiv organisering for å oppnå suksess. Med vår omfattende kompetanse, erfaring og verktøysett er vi rustet til å veilede deg mot dine mål. Vi veileder din organisasjon gjennom endringer og forbereder dere for fremtiden.

om-oss

Kåring Ledelse har 32 års erfaring som rådgiver, mentor og sparringspartner for store og anerkjente bedrifter.

Kombinasjonen av faglig tyngde, kompromissløst forretningsfokus, og den unike evnen til å formidle og oppnå tillit hos andre mennesker er det som gjør at Kåring Ledelse oppnår resultater gang på gang.

Vi ser hva du trenger, og sørger for personlig oppfølging, fremdrift og gjennomføring slik at du og din bedrift når deres mål.

‘‘

yA Bank

Marit-Helen Kåring var en viktig støttespiller for meg i perioden hvor vi fusjonerte yA Bank og Resurs Bank. Hun kom inn med struktur og en imponerende oversikt over lovverket og nødvendig strukturert prosess. Alle hos oss ble møtt av Marit-Helen på en profesjonell og tydelig måte, basert på etterlevelse av lovverket i alle ledd.

’’

Marit-Helen-Karing-4
Marit-Helen-Karing-4

Kontakt

Dette får du

  • Leser raskt dynamikk og situasjoner, og tar alltid nødvendige grep – selv om det er ubehagelig.
  • Unik kombinasjon av resultatorientering, forretningsfokus, og evne til å kommunisere på en varm og inkluderende måte.
  • Solide referanser fra omfattende prosesser og store konsern.
  • Mangfold av kvalitetssikrede partnere innen ulike fagfelt, som kan kobles på etter behov. For deg betyr det raske prosesser, og færre tråder å holde i.
  • Lisensierte og kvalitetssikrede tester med strenge krav til gjennomføring og håndtering av resultater.

Kontakt Oss