Saga Regnskap

Saga_Regnskap_Hønefoss_AS-2

Etter å ha blitt anbefalt og blitt fortalt om Marit-Helens gode resultater av flere i vårt nettverk var forventningene skyhøye når vi engasjerte henne i en mer krevende rekrutteringsprosess. Men våre kontakter hadde definitivt ikke feil, og Marit-Helen overgikk alle forventninger vi hadde!

Hun satte i gang god tankevirksomhet, stilte de vanskelige spørsmålene, var ærlig og konstruktiv i sine refleksjoner og tilbakemeldinger, lærte oss mye og sørget for fruktbare resultater for oss.

I hele prosessen har Marit-Helen blitt oppfattet som profesjonell, vært en trygg mellomperson og hun har høstet mange positive tilbakemeldinger fra både ledere og kandidater.
Som leder har jeg opplevd en selvutvikling og lært mye av Marit-Helen, hennes kompetanse og metoder. Dette har vært en utrolig god opplevelse.

Og selv under krevende omstendigheter (Covid-19 pandemien) har alt fra begynnelse til selve innfasingen blitt gjennomført svært godt og som avtalt.

Vi ser frem til å jobbe mer med Marit-Helen på flere områder i fremtiden.

Magnus Haugerud

Daglig leder / autorisert regnskapsfører – Saga Regnskap

Anita Farnia Lilleland

Daglig leder / autorisert regnskapsfører – Saga Entreprenør Regnskap

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du er interessert i et samarbeid for økt lønnsomhet, større robusthet, eller konkrete endringsprosesser i din organisasjon.

Sammen finner vi riktig løsning, og tilpasser tidsbruk, innhold og omfang etter deres situasjon og behov.

Andre referanser

Nordisk-Grunnteknikk logo

Nordisk Grunnteknikk

«Marit-Helen har vært en nøkkelperson i vår omstillingsprosess, og hennes direkthet og styrke har vært uvurderlig for både selskapet og min egen utvikling som leder.» Marit-Helen trådte…

Les mer

Nordisk Fjellsikring

“Effekten av Marit-Helens lederstøtte har endret min tilnærming som leder. Å gi ansvar til alle i staben og stole på at jobben blir gjort, har vært nøkkelen…

Les mer

Neptune Properties

“Den mest verdifulle effekten av Marit-Helens lederstøtte i organisasjonens utvikling og endring ligger i hennes evne til å være tydelig og ærlig, samtidig som hun utstråler varme…

Les mer