Refleksjoner okt 8, 2020 2 minutter

Bærekraftig ledelse: Sammen når vi målene til din bedrift

pexels-negative-space-34088

Med stor takhøyde, kunnskap og åpenhet hjelper jeg ledere med å finne tryggheten de trenger for å sikre en bærekraftig ledelse.

Ved å etablere nye vaner og følge en strukturert plan, har jeg siden 1991 vist mine kunder at det er mulig å virkeliggjøre bedrifters strategi. Mange bedrifter har store strategiprosesser, men klarer ikke legge en skikkelig plan for å komme i mål. Tilrettelegging for gode rutiner og måter å samhandle på, er essensielt for holde tritt med et samfunn som er i kontinuerlig endring.

Min erfaring er at trygghet og relasjoner på arbeidsplassen er en nøkkel til å skape prestasjoner over tid. Når man oppnår tillit mellom mennesker, skaper man også rom for å utfordre hverandre. Dette skaper fremdrift, og bidrar til utvikling – både på individ- og organisasjonsnivå.

Komplekse utfordringer og kontinuerlig endring.

For å løse komplekse utfordringer eller nå hårete mål, må man gå systematisk til verks. Det gjelder å finne den riktige kombinasjonen av nødvendige tiltak. Vi må definere utfordringer, mål og muligheter, og legge en konkret handlingsplan som er håndterlig og gjennomførbar. Strategi og handlingsplan må også kommuniseres på en måte som involverer mennesker på alle nivåer og områder av virksomheten. Ved å skape en felles forståelse av målet og hva som kreves for å komme dit, har du et mye bedre grunnlag for oppnå de resultatene du ønsker.

Sammen går vi fra ord til handling.

For mange er det vanskelig å vite hvor de skal starte for å ta tak i organisasjonskultur, omstrukturering eller for å oppnå bedre resultater. Jeg har lang erfaring med en rekke ulike prosesser, og har erfaring fra et bredt spekter av store konsern.

Her kan du lese mer om mine tjenester. Om du allerede er klar for å finne de løsningene som trengs for at du og din bedrift får til vekst og økt lønnsomhet, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på marit-helen@karing.no eller via vårt kontaktskjema.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du er interessert i et samarbeid for økt lønnsomhet, større robusthet, eller konkrete endringsprosesser i din organisasjon. Sammen finner vi riktig løsning, og tilpasser tidsbruk, innhold og omfang etter deres situasjon og behov.