Refleksjoner okt 5, 2020 < 1 minutt

Sykkelgutta Eirik og Gjermund Heierstad

sykkelgutta, Kåring Ledelse
For Kåring HR Consulting er samfunnsengasjement og å gi andre muligheter i form av blant annet sponsing viktig.

Med stolthet og varmt hjerte sponser jeg de to 13 år gamle sykkelgutta Eirik og Gjermund Heierstad, og har gjort det i de to siste årene. Gutta har et stort engasjement for det de driver med, og drømmen er å bli proff syklister. Jeg vil gjerne være en del av deres vei for å oppnå denne drømmen!

Se den flotte videoen hvor gutta forteller om hva de gjør og deres drøm for fremtiden.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du er interessert i et samarbeid for økt lønnsomhet, større robusthet, eller konkrete endringsprosesser i din organisasjon. Sammen finner vi riktig løsning, og tilpasser tidsbruk, innhold og omfang etter deres situasjon og behov.