KOMMERSIELL LEDERSTILLING FOR DEG SOM VIL VÆRE MED PÅ EN SPENNENDE VEKSTREISE

Kople, El-bil lading, Kåring Ledelse

Bli med å utvikle fremtidens ladeinfrastruktur – Kople søker Director of Sales

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭.

Kople skal vi skape enkle ladeopplevelser, og bygge fremtidens grønne infrastruktur!  Våre hittil 3000 ladestasjoner er bare begynnelsen på eventyret. Nå skal det satses videre!

Koples salgsavdeling er en gjeng offensive, morsomme og ambisiøse folk som har skapt resultater over all forventning. Vi jakter på nye lokasjoner, enda flere gode partnere, og snuser på å ta konseptet utenfor Norges grenser. Med en visjonær, kapitalsterk og internasjonal eier i ryggen skal Kople løfte elbil lading til nye høyder.  Akkurat hvor høyt det skal løftes, kan DU være med å bestemme. Kople søker en erfaren og engasjert Director of Sales med kommersiell teft og gjennomslagskraft, som vil lede salgsavdelingen mot nye strategiske mål.

Du er en moderne leder som gir frihet, samtidig som du vet hvilke knapper du skal trykke på for å bygge kultur, struktur, utvikle folk og skape vekst. Du jobber like godt på engelsk som på norsk. Som Director of sales i Kople får du en svært sentral lederrolle i et eventyr som vi bare har sett starten av. Kulturen står sterkt i selskapet. Her fokuseres det på samarbeid, kompetanse, trivsel og utvikling av den enkelte.

Ansvar og arbeidsoppgaver 

Øverste leder for salg i Kople, leder for en dedikert og dyktig salgsavdeling i vekst.  Du vil lede alt fra strategiske kundediskusjoner og forhandlinger til å utvikle teamet ditt og sette salgsmål for selskapet. Du er ønsket som en aktiv deltaker i Koples ledergruppe, en forretnings- og teamorientert ledergruppe. For å bygge det beste ladenettverket trenger vi gode ladelokasjoner, dette skal utvikles med alt det innebærer. Rollen din former du i stor grad selv; ta med deg det beste fra din tidligere salgsledelseserfaring og kople det med vår erfaring og kompetanse.

Dette får du hos Kople

Hos Kople blir du del av et ambisiøst selskap i vekst. Du får bli med på en vekstreise av dimensjoner, der du får utvikle deg selv og avdelingen din hele veien. Utfordringene er mange både i og utenfor Norges grenser for den rette kandidaten.

Du får kollegaer med høy kompetanse, godt humør og stort engasjement for både salgsfaget og elbillading. En solid kultur med folk som bryr seg om hverandre på ekte. Selvfølgelig har vi også gode betingelser og velferdsordninger. Du får du jobbe med et produkt som er en del av det grønne skiftet – og en viktig del av fremtiden.

Hvem er du?

Du er en erfaren leder innen salg og en utpreget lagspiller, som har evnen til å få folk med deg. Du har kommersiell teft og er en relasjonsbygger av rang. Hårete mål trigger deg, og du vet at samspill er beste veien til målet. Du har erfaring med å legge salgsstrategier og å sette dem ut i handling. Du har en evne til å få folk til å jobbe godt sammen og kan vise til gode resultater fra tidligere lederjobber innen B2B-salg. Har du kjennskap til bransjen eller et nettverk blant lokasjonseiere, er dette en fordel. Du har sannsynligvis en utdannelse innen salg eller ledelse.

Ny teknologi og innovasjon er du alltid nysgjerrig på, og du har en god struktur i din arbeidshverdag. Og viktigst av alt? Du er en skikkelig ålreit og raus person, som vil skli rett inn i det gode miljøet hos oss.

God alene – best sammen. Bli med å forme fremtidens enkle ladeopplevelser!

 

 


Stillingstittel:    Director of Sales

Arbeidssted:      Hvervenmoen, Hønefoss

Søknadsfrist:     19. september

CV eller Linkedin-profil, samt noen ord om hvorfor du har lyst på jobben sendes til: post@karing.no innen 19.9.2022 Merkes: Kople Director of Sales

Kontakt gjerne Joar eller Marit-Helen for mer informasjon om stillingen:


Stillingstittel:

Arbeidssted:

Søknadsfrist:

Send inn en søknad

"(Påkrevd)" obligatorisk felt

Max. file size: 300 MB.
Last opp din CV