Vil du jobbe med IT løsningene i Koples elbil-ladesystemer?

ELBIL-LADESYSTEMER, Kåring Ledelse

Kople søker en IT-kompetent kollega til avdelingen Drift- og ladesuksess

 

𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐭𝐭.

Kople ønsker seg deg som har IT-interesse og forståelse, har lyst til å forstå «språket» i deres elbil-lade-systemer, og hjelpe til med å få disse til å fungere enda bedre – også i fremtiden.

De er allerede 2-3 personer som liker å løse IT- og ladeutfordringer, liker å finne smarte nye systemer og det å ha det gøy sammen. De skaper en ny avdeling i Kople, en avdeling som ivaretar behovene deres kunder og elbil-ladesystemer har for service, utvikling og forbedringer – de kaller det å skape ladesuksess.

 

Er du nysgjerrig på hvordan deres ladessystemer kommuniserer, og ikke minst ønsker å kommunisere i fremtiden? Lyst til å lære deg sammenhengen mellom de ulike systemene, hvis du ikke allerede forstår den? Vi vet ikke helt hvilken bakgrunn du har, fordi vi tenker at mange bakgrunner kan være nyttige. Kanskje er du en med datateknikk eller infrastruktur forståelse og kompetanse? Kanskje er du en gamer med et analytisk og smart hode? Kanskje har du annen elektro, it eller arbeidserfaringskompetanse de trenger? Kople er i en oppstart og trenger deg som har lyst til å være med dem på reisen.

Ansvar og arbeidsoppgaver 

  • Som tekniker i avdelingen Drift og ladesuksess, blir du en viktig ressurs både i 2. og 3. linje support av ladeinfrastrukturen
  • Du vil bidra til spesifisering/kravstilling/evaluering av systemvalg og infrastruktur.
  • Du vil bidra til at Kople får en verdikjede med løsninger som snakker sammen og som sikrer og forbedrer kvaliteten i ladetjenesten. Her vil oppgaver som involverer integrasjoner, kommunikasjonsprotokoller og nettverksforståelse være inkludert.
  • Du vil ha dialog og oppfølging med leverandører og systemutviklere.
  • Du vil bidra til at økosystemet for ladestasjonene sørger for kvalitet, enkelhet og ladere som alltid fungerer. Du trenger ikke å kunne programmere, men må kunne jobbe tett med utviklere og ha en generell systemforståelse.

Har du lyst til å bidra til at Koples elbilladere fungerer? Send oss noen ord om hvordan du vil bidra, og hva du kan. Vær gjerne litt konkret på din nerdekompetanse og interesse knyttet til it, elbillading, drift og ladesuksess.

Dette får du hos Kople:

Selskapet er i gang med utvikling av en solid ladeinfrastruktur, deres hittil 3000 ladestasjoner er bare starten på eventyret. Nå kan du få være med på drømmelaget, med dedikerte og dyktige folk i Kople drift og ladesuksess.

Du blir del av et ambisiøst lag med skikkelig ålreite folk. I Kople står kulturen sentralt. Samspill og engasjement er to viktige nøkler. Kople investerer i fremtidens ladenettverk – og vil lede an med sin kompetanse og engasjement.

I Kople får du jobbe med et produkt som er en del av det grønne skiftet – og en viktig del av fremtiden. Du vil få store muligheter for teknisk faglig og personlig utvikling, og kan benytte velferdsordninger som firmahytter, massasje på jobb og et godt kantinetilbud.

 


 

 

Stillingstittel: Charging Success Technician

Arbeidssted: Hvervenmoen, Hønefoss

Søknadsfrist: 30. september 2022


CV og noen ord om hvorfor du har lyst på jobben sendes til: post@karing.no innen 30.9.2022 – Merkes: Kople kollega til Drift- og ladesuksess teamet


Kontakt gjerne Stig eller Marit-Helen for mer informasjon om stillingen:

• Direktør for Drift og ladesuksess Stig Werner Amundsen, telefon 930 61 166 eller epost: stig.amundsen@kople.no
• Rekrutteringspartner Marit-Helen Kåring i Kåring Ledelse, telefon: 907 45 669 eller epost: marit-helen@karing.no

Stillingstittel:

Arbeidssted:

Søknadsfrist:

Send inn en søknad

"(Påkrevd)" obligatorisk felt

Max. file size: 300 MB.
Last opp din CV