IMG 1977

Hos Saga Regnskap får du skreddersy din egen rolle

Saga Regnskap er et av landets største regnskapsbyrå med høy kvalitet og faglig fokus, de ønsker endring og initiativ velkommen. Vi tror at du er proaktiv og tar det første skrittet for å få noe til å skje. Du vet at du har ansvar og mulighet til å endre din situasjon og hverdag. Det er denne tryggheten og nysgjerrigheten vi er på jakt etter.

Du kjenner byrålivet og trives i den varierte hverdagen, og det til tider høye tempoet. Du vet at å jobbe i byrå er både faglig og personlig utviklende. Saga Regnskap tror du er en person som liker å påvirke din egen arbeidssituasjon, at du tar initiativ og ser muligheter. Nå har du lyst på et arbeidsmiljø hvor du kan bruke dine kunnskaper og forme din egen rolle. Hos Saga Regnskap kan du skape dine egne faglige utfordringer samt dykke ned i interessante og krevende oppgaver og kundecaser. Vi tenker du elsker å løfte blikket og se etter helhetlige forbedringer og innovative løsninger. 

Du trives i dialog både med kunder og kollegaer, er nysgjerrig på mennesker og motiveres av å skape gode løsninger for og med kundene. Som menneske er du ansvarsfull og lojal, noe som betyr at du tar eierskap til både egne oppgaver så vel som bedriftens beste. Du motiveres av å få hjelpe bedriftens kunder, og av at arbeidsplassen din oppnår gode resultater.

Hos Saga Regnskap får du som er autorisert regnskapsfører skreddersy din stilling ut fra dine interesser og ambisjoner. Du har en økonomibachelor eller -master i bunnen, men Saga Regnskap ser fram til å nyttiggjøre seg av all annen erfaring, utdannelse eller interesse du har i tillegg. Dette kan for eksempel være innen prosjektledelse, prosessarbeid, jus eller digital kunnskap. Saga Regnskap sitt mål er å innrette seg etter deg og dine ønsker, samt dine ambisjoner for stillingen.

Nå vil de vite hva slags stilling og arbeidsoppgaver du har lyst på.

Har du spørsmål eller lurer du på om dette er noe for deg? Ta kontakt med meg, Marit-Helen Kåring på tlf: 907 45 669 eller send meg din CV og søknad til marit-helen@karing.no.

Vil du lese mer om Saga Regnskap på Ringerike, se https://www.sagaringerike.no/om-saga-ringerike 

Om Saga Regnskap

Saga Regnskap er del av Saga Ringerike, et konsern som samler fire bedrifter innen økonomi, lønn, IT-system og HR som dekker alle behov.

Her får du en unik arbeidsplass i et stort fellesskap med blant annet et av Norges største regnskapsmiljøer. Hos oss får du et trivelig og uformelt arbeidsmiljø, med fokus på høy faglig kompetanse og gode utviklingsmuligheter. Vi tar vare på våre ansatte og oppfordrer og legger til rette for kompetanseheving. Vi har selvfølgelig gode forsikringsmuligheter og kantineordning.