OFF bilde KAM

Vil du skape nye, stolte øyeblikk for kundene våre? Oslo Flaggfabrikk søker KAM for Østlandet

Oslo Flaggfabrikk er et solid selskap fra 1903 med et nytt, moderne salgskontor i Moss og butikk i Oslo sentrum. Vi er ledende på flaggeksponering og -reklame og har et bredt spekter av produkter som strekker seg fra store, avanserte fasadesystemer til tradisjonelle flagg, roll-ups og klær. 

Vi legger stor vekt på kvalitet og er oppdatert på EU-standarder for miljø og etikk. Kvaliteten på det vi leverer, har gitt oss mange kjente navn på kundelisten. Vi er også ledende på det offentlige markedet med kunder som Stortinget, Forsvaret og flere statlige og kommunale virksomheter.

Som sjefsselger (KAM) er du ansvarlig for både å ivareta eksisterende kunder og oppsøke nye kunder i Østlandsområdet. Du etablerer relasjoner, tar initiativ og sikrer en god salgsprosess. Kunden skal merke at vi bryr oss, lytter og utfordrer slik at produktene våre skaper muligheter hos kunden.

Du arbeider selvstendig for å nå målene dine og kan jobbe hjemme, på reise, på kontoret og på salgssenteret vårt i Moss. Du tar også ansvar for aktiviteter, messer og arrangement som er viktige for å utvikle både markedet og kunden. Samtidig vil du alltid ha tilgang på kompetente fagpersoner når du trenger det, og en ledelse i ryggen som vil at du skal lykkes i jobben din. 

Vi er opptatt av kunnskap og kvalitet i alt vi gjør og er. Det er derfor viktig for oss at du

  • kan planlegge og jobbe strukturert
  • kan knytte relasjoner preget av tillit
  • kommuniserer profesjonelt, varmt og tydelig
  • har energi og tar initiativ
  • er tålmodig og utholdende

Vi tilbyr et engasjerende og ambisiøst fellesskap av kollegaer som liker å heie på hverandre. Du får tilgang på en eksisterende kundemasse over et stort geografisk område og dermed en mulighet til å utvikle ditt eget marked. Kundegruppene i markedet er mange, og potensialet er stort. Vi har også en attraktiv lønnsordning som gir deg stort rom for utvikling.

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon om stilingen? Ta kontakt med vår samarbeidspartner i rekrutteringsprosessen, Marit-Helen Kåring, på mobil: 907 45 669. Søknaden sender du til marit-helen@karing.no innen 27. november.